Forberedelse 2.0……. jan10

Tags

Relaterede artikler

Del dette

Forberedelse 2.0…….

Dagens tema er stort, bredt og temmelig komplekst. Det handler om forberedelse – forberedelse 2.0. Vi lægger ud med at se på, hvilken betydning sociale medier har i forhold til kommunikation og forberedelse, hvordan de kan bruges som arbejdsredskaber i forbindelse med læregerningen. Der vil være en del teori, som er værd at sætte sig ind i, men selvfølgelig er teorien relateret til praksis og til en mængde konkrete arbejdsredskaber. Et af de arbejdsredskaber vi kommer til at beskæftige os mere indgående med er Diigo.

Afslutningsvis kommer vi til at lave en øvelse, hvor I tegner et kort over de arbejdsredskaber som I allerede nu bruger og muligvis redskaber, som I kunne forestille jer at bruge på baggrund af de ting vi har været igennem i løbet af dagen.

Dagens program

 

Slides:

Diigo gruppe
http://groups.diigo.com/group/sonderborg